В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Назва документа: Договір оренди квартири з обтяженням
Формат файлу: DOC
Дата актуалізації: 27.02.2017
Скачать: Скачать Договір оренди квартири з обтяженнями, заборонами
Документ створений на конструкторі договорів "ПростоДок": Підготувати онлайн і Скачать на конструкторі Договір оренди квартири

 

Представлений Вашій увазі зразок договору оренди квартири з обтяженнями складений з урахуванням вимог чинного цивільного законодавства України.

договором оренди квартири з обтяженнями Орендодавець гарантує, що квартира не буде витребувана у Орендаря під час користування внаслідок наявності яких-небудь прав на квартиру у третіх осіб.

Орендодавець зобов'язаний повідомити Орендаря про всі права третіх осіб на квартиру.

Необхідно вказати вид, обсяг і підстава прав третіх осіб, наприклад, право застави всієї квартири на підставі договору застави.

Крім того, в тексті зразка Договору оренди квартири з обтяженнями має бути посилання на письмову згоду третіх осіб, які мають право на квартиру (як правило, це заява, що додається до договору).

Якщо Орендодавець несообщил Орендаря про всі права третіх осіб на квартиру, яка передається в оренду, Орендар має право вимагати зменшення розміру плати за користування квартирою або розірвання договору і відшкодування шкоди (ч. 2 ст. 769 Цивільного кодексу України).

договорі оренди квартири з обтяженнями Орендодавець інформує, які є обмеження у користуванні Квартирою. Наприклад, крім Орендаря також можуть бути права користування певними приміщеннями Квартири в інших осіб.

В шаблоні договору оренди квартири з правами третіх осіб ця умова має такий вигляд:

Орендодавець повідомляє про наявність таких прав третіх осіб на Квартиру: [Вкажіть вид, обсяг і підстави прав третіх осіб на Квартиру].

Передача Квартири в оренду відбувається за згодою [Вкажіть назву або ПІБ третіх осіб, що мають права на квартиру] що підтверджено [Введіть назву та реквізити документа, що підтверджує згоду третіх осіб на передачу квартири в оренду].

У випадку наявності інших обтяжень зразок договору оренди квартири з обтяженнями має такий вигляд:

На Квартиру встановлені наступні обмеження (обтяження): [Вкажіть документ, який є підставою встановлення обмежень (обтяжень)]. Передача в оренду Квартири не є підставою для припинення або зміни обмежень (обтяжень).

Отже, Ви можете Скачать різновиди договору оренди квартири з умовами обременениям, правами третіх осіб.

 


Получите за 15 минут консультацию юриста!