В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Назва документа: Типовий договір оренди квартири
Формат файлу: DOC
Дата актуалізації: 27.02.2017
Скачать: Зразок типового договору оренди квартири
Документ створений на конструкторі договорів "ПростоДок": Підготувати онлайн і Скачать на конструкторі Договір оренди квартири

 

Представлений Вашій увазі зразок типового договору оренди квартири складений з урахуванням вимог чинного цивільного законодавства України.

По типовому договору оренди квартири Орендодавець передати Квартиру у стані, придатному для використання в цілях згідно з Договором. Квартира повинна відповідати встановленим санітарним, протипожежним, містобудівним і технічним вимогам та бути придатною для проживання.

Разом з передачею Квартири Орендодавець повинен передати всю документацію, необхідну для належного утримання та використання Квартири, а також попередити Орендаря до моменту передачі Квартири про особливі властивості та недоліки Квартири, які йому відомі і які можуть бути небезпечними для життя, здоров'я, майна Орендаря або інших осіб чи призвести до пошкодження Квартири. Письмово повідомити Орендаря про права третіх осіб на що здається в оренду Квартиру. За типовим договором оренди квартири в Україні Орендодавець гарантує, що Квартира не буде витребувана у Орендаря з причини наявності будь-яких прав на Квартиру у третіх осіб на дату укладення Договору та/або протягом усього терміну дії Договору.

Згідно зразка типового договору оренди квартири Орендар зобов'язується використовувати Квартиру відповідно до умов Договору та у відповідності з призначенням Квартири, вносити орендну плату у розмірах, порядку і строки, встановлені Договором, негайно повідомляти Орендодавця про всякому пошкодження Квартири, аварії чи іншу подію, нанесшем або загрожує завдати Квартирі збиток, і своєчасно приймати всі можливі заходи щодо попередження, запобігання та ліквідації наслідків таких ситуацій. У випадку дострокового розірвання Договору з підстав, зазначених у Договорі, негайно повернути Квартиру Орендодавцю в належному стані.

Отже, Ви можете Скачать безкоштовно типовий договір оренди квартири в doc, docx форматі прямо зараз.

 


Получите за 15 минут консультацию юриста!