В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Назва документа: Нотаріальний договір оренди квартири між фізичними особами
Формат файлу: DOC
Дата актуалізації: 27.02.2017
Скачать: Скачать Договір оренди квартири для нотаріального посвідчення
Документ створений на конструкторі договорів "ПростоДок": Підготувати онлайн і Скачать на конструкторі Договір оренди квартири

 

Представлений Вашій увазі зразок нотаріального договору оренди квартири складений з урахуванням вимог чинного цивільного законодавства України.

Договори оренди, які укладаються на тривалий строк (понад три роки) повинні бути обов'язково засвідчені нотаріусом, інші - за бажанням.

Зразок нотаріального договору оренди квартири містить наступне формулювання щодо нотаріального посвідчення:

При посвідченні даної угоди нотаріусом встановлено особу Сторін, їх дієздатність перевірено, відповідність волі і волевиявлення Сторін, встановлено їх справжні наміри, відсутність у Сторін заперечень щодо кожної з умов правочину, перевірено відповідність угоди вимогам закону і дійсним намірам Сторін роз'яснено наслідки укладення та нотаріального посвідчення угоди.

Кожна із Сторін однаково розуміє значення, умови правочину та її правові наслідки і є ознайомлення з її змістом, про що свідчать підписи, вчинені Сторонами в присутності нотаріуса.

Оплата нотаріальних послуг по засвідченню Договору оренди квартири здійснюється в рівних частках Орендодавцем і Орендарем.

Нотаріальний договір оренди квартири складено в трьох примірниках, що мають однакову юридичну силу, один з яких призначається для зберігання у справах нотаріуса, а решта - по одному для кожної Сторони.

У поданій бланку нотаріального договору оренди витрати на нотаріальні послуги поділені на сторін в рівній мірі, але за згодою їх може нести тільки одна зі сторін.

Отже, Ви маєте можливість Скачать безкоштовно бланк-зразок договору оренди квартири/житлового приміщення, посвідчений нотаріально.


Получите за 15 минут консультацию юриста!