В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Представляємо Вашій увазі зразок Договору консигнації на реалізацію товару.

Насамперед, варто зауважити, що Договір консигнації на реалізацію товару представляє собою вид договору комісії. Якщо проаналізувати практику, то можна Скачать, що у випадках, які пов'язані з залученням іноземних суб'єктів – торгових представників (агентів), перевагу віддають договором консигнації. Що дає партнерам Договір консигнації? Застосування партнерами форми консигнаційного договору передбачає, насамперед, більш тісне переплетення їх економічних інтересів, а це означає, відповідно, більш довірчий характер відносин. Разом з тим, треба розуміти, що укладення Договору консигнації зовсім не означає відмову від ретельної регламентації правовідносин партнерів.

Якщо коротко, то договір консигнації – це угода, за якою одна сторона (консигнатор), зобов'язується за дорученням іншої сторони (консигнанта), – за певну винагороду в обумовлений термін продавати від свого імені, але за рахунок консигнанта товари, які поставляються на один зі складів консигнатора і які залишаються власністю консигнанта до моменту продажу 3-м особам.

Отже, Ви можете безкоштовно Скачать зразок Договору консигнації.


Получите за 15 минут консультацию юриста!