В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Назва документа: Договір купівлі-продажу квартири - Україна
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать Договір купівлі-продажу квартири





Згідно з Договору купівлі-продажу квартири з придержанием Продавець передає, а Покупець приймає у власність квартиру в будинку (вказується юр.адреса та характеристика квартири) і здійснює оплату за неї грошову суму, яка встановлена положеннями цього Договору.

Робиться відмітка, що квартира оглянута Покупцем особисто до моменту підписання Договору купівлі-продажу квартири. Істотних недоліків, які перешкоджали її використання за призначенням під час огляду квартири не виявлено.

Сторони свідчать, що у тексті Договору купівлі-продажу квартири зафіксовані всі істотні умови, що стосуються угоди. Будь-які попередні домовленості, які існували до моменту укладення цього договору і не відображені у його тексті, після підписання Договору купівлі-продажу квартири втрачають правове значення.

У відповідності з Договором і законодавством право власності на куплену квартиру у Покупця виникає з моменту держ. реєстрації даного договору.

Обов'язок Продавця передати квартиру Покупцеві буде виконаним у момент передачі Покупцеві або його представнику ключів від квартири та допоміжних приміщень. При простроченні передачі квартири Продавець повинен виплатити неустойку в обумовленому розмірі, а також понести витрати, що пов'язані з оплатою комунальних послуг.

До моменту передачі квартири де-факто Покупцеві Продавець несе відповідальність за збереження її фізичного стану і конструктивних елементів квартири.

Отже, Ви можете у нас Скачать зразок Договору купівлі-продажу квартири (Україна).


Получите за 15 минут консультацию юриста!