В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Назва документа: Акт прийому-передачі нерухомості
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать акт прийому-передачі нерухомості





Представляємо Вашій увазі зразок Акт прийому-передачі нерухомості. Цей акт є невід'ємною частиною підписаного між сторонами Договору купівлі-продажу об'єкта нерухомості. Так, даний Акт прийому-передачі нерухомості складений з метою виконання Договору купівлі - продажу, укладеного між Продавцем і Покупцем.

Даними Актом прийому-передачі нерухомості підтверджується, що переданий Продавцем, а Покупцем прийнятий об'єкт нерухомості, що є предметом Договору купівлі-продажу. При складанні Акта зазначаються всі основні характеристики об'єкта нерухомості.

Відзначається також, що погіршення якості з моменту укладення Договору купівлі-продажу і видимих недоліків переданої нерухомості при візуальному огляді не виявлено.

Представлений Акт прийому-передачі нерухомості складається у двох примірниках - по одному для кожної із сторін, що його підписали. При виникненні заперечень і зауважень такі зазначаються на звороті акта в обох примірниках.


Получите за 15 минут консультацию юриста!