В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Назва документа: Договір поставки товарів Україна
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать Договір поставки товарів Україна (зразок)
Конструктор договорів "ПростоДок": Підготувати онлайн і Скачать на конструкторі Договір поставки товарів Україна





Передусім зазначимо, що Договором поставки товарів Постачальник зобов'язується передати Покупцеві товар, визначений у цьому Договорі, який не обтяжений і щодо якого відсутні будь-які претензії з боку третіх осіб, а Покупець повинен прийняти вказаний в угоді товар та здійснити оплату його вартості.

Умови даного Договору поставки товарів (Україна) викладені Сторонами відповідно до вимог Міжнародних правил тлумачення торговельних термінів "Інкотермс", які застосовуються з урахуванням особливостей, які обумовлені внутрішньодержавним характером цього Договору, а також тих особливостей, що випливають із умов Договору поставки товарів.

Одним з обов'язкових умов будь-якого зразка Договору поставки товарів є вказівка вартості товару. Так, зокрема у Договорі визначається ціна за одиницю товару, загальна ціна партії товару (без ПДВ і з ПДВ). При цьому, ціна товару за Договором включає вартість доставки на склад Покупця.

Окремо потрібно сказати про порядок розрахунків. Оплата за товар за Договором поставки товарів здійснюється наступним чином:

1. Проводиться передплата в розмірі від загальної вартості, яка повинна бути переказана Покупцем на поточний рахунок Постачальника.

2. Остаточна оплата товару в процентному відношенні також фіксується, оплачується способом протягом обумовленого кількості банківських днів з дати отримання товару на склад Покупця.

3. Покупець повідомляє Постачальника про здійснення платежу в день переказу грошей, відправивши того відповідне повідомлення.

Отже, Ви маєте можливість скачати безкоштовно Договір поставки товарів.


Получите за 15 минут консультацию юриста!