В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Зразок договору продажу з розстрочкою платежу
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать договір продажу з розстрочкою платежу





Договором продажу з розстрочкою платежу постачальник бере на себе обов'язок здійснювати поставку та передачу у власність Покупцю відповідно до його замовленнями, визначений договором товар, а Покупець зобов'язується прийняти цей товар і в термін оплатити його на умовах, що визначені цією Договором продажу з розстрочкою платежу. Цей договір був розроблений на поставку офісних меблів.

Варто зауважити, що товар, який виступає предметом поставки за Договором продажу з розстрочкою платежу, повинен бути поставлений Покупцю за тією ціною, в тому якості, і в термін, асортименті, кількості, що не узгоджено Сторонами за Договором попередньо.

Важливою умовою поставки товару Договором продажу з розстрочкою платежу є момент передачі товару - наприклад, доставка Постачальником на умовах склад Покупця, або ж передача товару перевізнику, особистим отримання товару Покупцем.

Датою поставки Договором продажу з розстрочкою платежу виступає дата отримання Покупцем товару згідно з оформленими товаросупровідними документами, які підписуються Сторонами.

Як правило, приймання товару за кількістю та якістю виконується Покупцем на його складі.

Перехід права власності на товар відбувається в момент отримання товару Покупцем. Повний розрахунок за договором відбувається в обумовлені терміни за умов розстрочки платежу.

Отже, Ви можете Скачать зразок Договору продажу з розстрочкою платежу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!