В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору
Конструктор Договорів: Підготувати на Конструкторі і Скачать Договір про спільну діяльність (Україна)





Перш за все, зауважимо, що Договір про спільну діяльність найчастіше застосовується для об'єднання зусиль і коштів учасників, які ведуть спільну діяльність.

Договір про спільну діяльність представляє собою угоду двох і більше осіб, які об'єднують власні внески для сумісної власності, без утворення юридичної особи, ведуть спільну діяльність, метою якої є отримання прибутку або інша конкретна мета, що не суперечить чинному законодавству.

Позначений зразок Договору про спільну діяльність перевірений і вичитаний юрисконсультами, щоб виключити протиріччя загальним законодавством, неповноту змісту і інші особливості. При складанні договору враховувалися особливості ділового обороту, що робить можливим врахувати інтереси учасників.

Грамотно складений Договір про спільну діяльність є визначальним інструментом захисту прав, виконання положень укладеного договору. Як показує юридична практика, якщо договір укладено правильно, то розбіжності між суб'єктами з'являються значно менше, так і в суді офіційний Договір - важливий юридичний факт.

Отже, якщо Вам потрібен зразок Договір про спільну діяльність, то Ви можете його скачати з означеної посиланням. При цьому, Ви можете також Скачать багато інших договорів даного розділу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!