В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Для задоволення претензій, які виникли внаслідок завданої матеріальної шкоди, застосовується добровільно укладений Договір відшкодування шкоди. Це робить можливим врегулювати розбіжності досудебно без залучення третіх осіб.

У цілях оформлення документа використовують бланк договору відшкодування шкоди, куди вносяться дані сторін, які уклали угоди, чітко прописується сутність завданого збитку і його розмір, а також окремо обмовляється сума відшкодування.

Мабуть, немало важливо знайти консенсус щодо суми, щоб вона не стала непомірною внаслідок помилок або по злому наміру, у чому до Договору часто додається висновок експерта.

Позначений шаблон Договору відшкодування шкоди вивчений і вичитаний юристами, з метою щоб виявити невідповідності національного законодавства, прогалини змісту і інші особливості. При складанні угоди враховувалися особливості господарського обороту, що дає можливість забезпечувати інтереси учасників.

Грамотно оформлений Договір відшкодування шкоди є вагомим методом захищеності прав, реалізації умов досягнутої угоди. Як свідчить практика, якщо договір оформлений грамотно, то розбіжності між суб'єктами з'являються значно рідше, так і в судовому спорі професійний Договір - це найважливіший правовий аргумент.

Отже, якщо Вам необхідний зразок Договору відшкодування збитків, то Ви можете його скачати з представленої посиланням. Причому, у Вас є право теж Скачать багато інших угод даного розділу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!