В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору на надання юридичних послуг





Представляємо Вашій увазі Зразок Договору на надання юридичних послуг, скачати, який Ви маєте в нас. Необхідність укладення подібних договорів зумовлена юридичною діяльністю спеціальних фірм, адвокатів та юрисконсультів, що надають правові послуги населенню.

Представлений шаблон Договору про надання юридичних послуг є саме тим договором, який підписує з одного боку суб'єкт, що надає юридичні послуги, та з іншого боку – клієнт, який, по суті, споживає ці самі правові послуги.

Підписання Договору про надання правових послуг є важливим моментом фіксації відносин між юридичною фірмою (юристом одноосібно) і клієнтом. Це захищає права та інтереси обох сторін, оскільки чітко визначається предмет відносин, терміни, вартість, права і обов'язки, а також відповідальність і форсмажори. Як показує практика, наявність таких договорів про надання юридичних послуг між контрагентами навіть знижує ймовірність виникнення спорів і претензій. Ось чому, ми рекомендуємо всім юридичним фірмам, юрисконсультам та адвокатам, які ведуть діяльність по наданню юридичних послуг, підтверджувати свої стосунки з клієнтами за допомогою укладення Договору про надання правових послуг.

Представлений шаблон договору про надання юридичних послуг вичитаний на непротиворечие оптимізовано під специфіку цивільного обороту, правилам і нормам національного законодавства та особливостей правозастосування, відповідність умов, захищеність особистих прав сторін.

Скачать Договір на надання правових послуг Ви можете з означеної гіперпосилання. Зауважте, що крім цього Ви маєте можливість скачати інші види договорів у категорії на сайті ПроПраво.


Получите за 15 минут консультацию юриста!