В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Представляємо Вашій увазі Зразок Договору на комунальні послуги, скачати, який ви можете на нашому сайті.

Такий вид договорів часто використовують різні експлуатаційні та обслуговуючі організації – від Жеків до різних компаній, що здійснюють послуги по збору сміття, обслуговування ліфтів та ін

Наявність укладеного Договори на комунальні послуги багато в чому є необхідністю, що визначена чіткою регламентацією нормативних актів. Так, згідно із законодавством, щоб постачати комунальні послуги експлуатаційна організація повинна з абонентами укласти Договір на комунальні послуги.

У будь-якому зразку Договору на комунальні послуги містяться такі пункти, як предмет, сторони, правовий статус сторін, порядок надання послуги, терміни і оплата, відповідальність і вирішення спорів. Як показала практика, якщо все чітко і однозначно прописати в Договорі, то розбіжностей і спорів виникає значно менше.

Означений проект-зразок договору опрацьовано на відповідність підігнаний під правила господарського обороту, несуперечливість умов, захищеність власних прав сторін, правилам і вимогам чинного законодавства та особливостей правозастосування.

Скачать Договір на комунальні послуги Ви маєте можливість з зазначеної посиланням. Зауважте, що Ви можете також Скачать інші типи договорів у розділі на сайті ProPravo.


Получите за 15 минут консультацию юриста!