В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Представляємо Вашій увазі договір інформаційних послуг, скачати, який Ви маєте можливість на нашому сайті.

Інформаційні послуги в останній час отримали дуже широке поширення у зв'язку з розвитком мережі Інтернет і комп'ютерів. Відповідно, виникає необхідність договірного врегулювання відносин. Укласти Договір про інформаційні послуги - це значить, забезпечити та захистити свої права і інтереси, гарантувати виконання зобов'язання.

Інформаційні послуги не обов'язково надаються через Інтернет, це можуть бути різні посередницькі послуги, наприклад, пошук здається в найм житла. Інформація сьогодні – це цінний ресурс, за який люди готові платити.

Будь зразок Договору про інформаційні послуги повинен містити в собі такі пункти і розділи, як предмет договору, сторони, правове положення сторін, термін і вартість послуг, порядок виконання зобов'язання, відповідальність сторін, порядок вирішення спорів.

Представлений шаблон-зразок договору інформаційних послуг досліджений на непротиворечие несуперечливість умов, захищеність власних прав та інтересів сторін, вимог та правил українського законодавства та особливостей правозастосування, перевірений під правила госп. обороту.

Скачать Договір про інформаційні послуги Ви можете за поданою посиланням. Зауважте, що крім того, Ви можете Скачать інші типи договорів у категорії на веб-ресурсі ProPravo.


Получите за 15 минут консультацию юриста!