В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Послуги, пов'язані з нерухомістю, об'єднуються у цілий комплекс тісно пов'язані з іншими сферами цивільних правовідносин. Послуги з нерухомості пов'язані, насамперед, з підбором нерухомості, інформаційному супроводі, наданні посередницьких і ріелторських послуг при проведенні угод з нерухомістю.

На нашому сайті ви маєте можливість Скачать зразок Договору про надання послуг нерухомості.

Оформлення відносин у сфері послуг з нерухомістю повинно здійснюватися на договірному рівні, щоб максимально запобігти ймовірність виникнення спірних моментів, а також захистити права та інтереси учасників цих правовідносин.

Будь зразок Договору про надання послуг нерухомості має в собі такі пункти, як предмет зобов'язання, період надання послуг, параметри прийому послуги, відповідальність суб'єктів, учасники, особливості вирішення розбіжностей, вартість та інші моменти. Доки законодавство України дає по суті диспозитивність в укладенні угод, то відповідно немає вичерпного переліку умов, однак позначені виступають базовими, без яких договір може визнаватися недійсним.

Позначений проект-зразок договору на надання послуг нерухомості вичитаний на відповідність узгодженість умов, вимог і правил вітчизняного законодавства і особливостям нормозастосування, захищеність власних прав сторін, перевірений під умови госп. обороту.

Скачать Договір з послуг нерухомості Ви зможете по вказаному посиланню. Зверніть увагу, що крім цього Ви маєте можливість скачати інші види договорів у розділі на ProPravo.


Получите за 15 минут консультацию юриста!