В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Надаємо на скачування зразок договору на надання рекламних і маркетингових послуг.

Сьогодні реклама та маркетинг – це двигун торгівлі, а від торгівлі залежить прибутковість будь-якого бізнесу, а, відповідно, його успішність. Суть реклами – не тільки донести інформацію про товарі, а й викликати бажання купити товар. В цю задачу впрягається маркетинг, який об'єднує в собі всі інструменти, в тому числі і рекламу.

Щоб забезпечити достатню захищеність контрагентів необхідно, перш за все, скласти грамотний договір. Він допоможе виключити ймовірність виникнення серйозних розбіжностей.

Кожен шаблон Договору про надання рекламних та маркетингових послуг має в собі ці частини, як особливо об'єкт правовідносин, період надання послуг, суб'єкти, порядок вирішення спорів, умови використання послуг, відповідальність сторін, ціну та інші моменти. Оскільки законодавство України дає свободу в укладенні угод, то немає фіксованого списку умов, але наведені виступають базовими, без них договір може визнаватися нікчемним.

Представлений проект-зразок договору про рекламних і маркетингових послугах опрацьований на непротиворечие реалізацію захисту особистих прав сторін, відповідність умов, вимог і умов вітчизняного законодавства і практики правозастосування, оптимізований під правила госп. обороту.

Скачать Договір про надання рекламних та маркетингових послуг Ви зможете за вказаною гіперпосилання. Зауважте, що крім того Ви зможете скачати інші види договорів у розділі на сайті ПроПраво.


Получите за 15 минут консультацию юриста!