В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Представляємо Вашій увазі зразок Договору на туристичні послуги, скачати безкоштовно який Ви маєте можливість.

Сфера туризму – ємна сфера, яка об'єднує в себе безліч підприємств і цілу інфраструктуру. Робота з клієнтами в туризмі заснована на договірній роботі, тобто надання послуг відбувається на підставі укладених договорів. Окрім організуючої функції, Договір на туристичні послуги допомагає забезпечити правовий захист сторін на випадок виникнення розбіжностей або невиконанням умов договору.

Всяк проект Договору на надання туристичних послуг має в собі такі розділи, як, зокрема, предмет зобов'язання, сторони, відповідальність суб'єктів, вартість, порядок прийому послуг, строки надання послуги, порядок врегулювання спорів та інші моменти. Оскільки чинне законодавство дає, по суті, свободу в оформленні договору, то відповідно немає певного переліку умов, але позначені виступають базовими, без цих договір може оголошено нікчемним.

Наявний шаблон договору туристичних послуг вивчений на відповідність нормам і правилам українського законодавства і практики нормозастосування, перевірений під специфіку господарського обороту, забезпечення захисту прав сторін, логічність умов.

Скачати безкоштовно Договір на туристичні послуги Ви можете за поданою гіперпосилання. Зауважте, що крім того Ви зможете скачати інші типи договорів у категорії на веб-ресурсі ProPravo.


Получите за 15 минут консультацию юриста!