В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





договором морського перевезення вантажу перевізник бере на себе зобов'язання доставити вантаж, який йому передав або повинен передати відправник, в порт призначення, а також видати його довіреній на одержання вантажу особі (одержувачу). У свою чергу, відправник або фрахтувальник повинен сплатити за перевезення вантажу певну плату (фрахт).

Справжній зразок Договору морського перевезення вантажу вивчений і проаналізований юристами, щоб виявити конфлікти законодавства, неповноту змісту і інші особливості. При складанні угоди були враховані особливості цивільного обороту, що дає можливість врахувати інтереси сторін.

Чітко підготовлений Договір морського перевезення вантажу є вагомим інструментом захищеності інтересів, реалізації положень оформленого зобов'язання. Як свідчить практика, якщо договір підготовлений юридично грамотно, то спори між суб'єктами з'являються в значній мірі рідше, так і в суді професійний Договір - важливий юридичний аргумент.

У цілому, якщо Вам потрібен Договір морського перевезення вантажів, то Ви маєте можливість його Скачать за вказаною гіперпосилання. Причому, Ви можете закачати багато інших договорів цього розділу.