В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Представляємо Вашій увазі зразок Договору на перевезення пасажирів, скачати безкоштовно який Ви маєте можливість безплатно.

Згідно з Договору на перевезення пасажирів перевізник бере зобов'язання перевезти пасажира в обумовлений пункт призначення, а в разі здачі пасажиром багажу – в тому числі доставити багаж у пункт призначення; пасажир повинен здійснити встановлену плату за проїзд, а при здачі багажу - і за його перевезення.

Варто нагадати, що перевезення пасажирів виконується залізничним, повітряним, автомобільним, річковим і морським транспортом, а в міських умовах - метрополітеном, трамваями і тролейбусами.

Кожен зразок Договору на перевезення пасажирів несе в собі такі пункти, як, наприклад, об'єкт угоди, відповідальність сторін, строки поставки послуг, суб'єктний склад, порядок прийому послуг, вартість, особливості врегулювання розбіжностей та інші моменти. Доки національне законодавство надає, по суті, диспозитивність у складанні договору, то не існує певного переліку умов, але позначені є суттєвими, без яких договір може бути оголошений нікчемним.

Даний приклад Договору на перевезення пасажирів складений і вичитаний юрисконсультами, щоб визначити суперечності загальним законодавством, неповноту змісту і інші нюанси. При оформленні договору були враховані аспекти господарського обороту, що робить можливим врахувати інтереси контрагентнов.

Правильно складений Договір є вагомим інструментом захищеності прав, забезпечення положень досягнутої угоди. Як демонструє практика, коли договір підготовлений юридично грамотно, то розбіжності між суб'єктами з'являються в істотній мірі менше, так і в суді професійний Договір - це вагомий правової факт.

Отже, якщо Вам потрібно Договір на перевезення пасажирів, то Ви можете його скачати по вказаному посиланню. У свою чергу, Ви теж можете закачати багато інших договорів цього розділу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!