В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору
Конструктор договорів "ПростоДок": Підготувати онлайн і Скачать на конструкторі Договір підряду





Пропонуємо Вашій увазі Скачать зразок договору підряду з фіз. особою, скачати, який Ви маєте можливість.

Поспіль з фізичною особою в плані оформлення має свою специфіку, разом з тим, за юридичними наслідками не має особливого значення від суб'єктного складу учасників договорів. Припустимо, Ви вирішили зробити ремонт у квартирі і наймаєте майстра, але довірити гроші і квартиру буде складно, тому потрібно оформити Договір підряду з фізичною особою. Це необхідно, щоб забезпечити захист прав і інтересів обох сторін. Такі договори використовуються не тільки в будівельно-ремонтному сегменті, але й на рівні побутового підряду.

Кожен шаблон Договору підряду з фіз. особою містить у змісті дані розділи, як об'єкт угоди, порядок вирішення спорів, сторони, порядок прийому послуг, строки надання послуги, вартість, відповідальність сторін та інші аспекти. Доки цивільне законодавство надає по суті диспозитивність в оформленні договору, то не існує фіксованого переліку умов, однак позначені виступають суттєвими, без яких договір може оголошено нікчемним.

Вибраний зразок договору підряду з фізичною особою вивчений на непротиворечие і узгодженість умов, перевірений під умови госп. обороту, захищеність прав сторін, вимогам і правилам чинного законодавства і практики нормозастосування.

Скачать Договір підряду з фізичною особою Ви маєте можливість з представленої гіперпосилання. Зауважте, що також Ви маєте змогу Скачать інші види договорів у категорії на веб-ресурсі Право України.


Получите за 15 минут консультацию юриста!