В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





На сьогоднішній день досить часто банк або інша кредитна організація (іменується Кредитором), як сторона в договорі кредиту, наполягають на використанні будь-якого способу забезпечення виконання зобов'язання позичальника по поверненню грошей.

Оформляючи кредитний договір, кредитор вважає, що позичальник здійснить повернення грошей, у той же час, ніхто не може гарантувати це. Зрозуміло, закон визначає загальні заходи державного примусу, які використовуються у випадках порушення власних зобов'язань, до яких слід відносити: відшкодування збитків, стягнення коштів за користування чужими грошима.

У зв'язку з цим Закон передбачає кредитний договір з поручительством, що передбачає наявність допоміжного способу забезпечення поруки.

Сутність поруки в кредитному договорі полягає в тому, що на випадок, якщо позичальник у встановлений договором термін не поверне кредитору гроші, у т. ч. відсотки за кредитом, банк має право пред'явити свої вимоги до поручителів.

Цей шаблон Договору поручительства за кредитом складений і вичитаний юрисконсультами, з метою щоб виявити конфлікти законами, неповноту змісту і інші особливості. При оформленні договору враховувалися особливості господарського обороту, що робить можливим врахувати інтереси контрагентнов.

Чітко підготовлений Договір поруки є визначальним способом забезпечення захисту інтересів, забезпечення положень оформленого договору. Як показує юридична практика, коли договір укладено юридично грамотно, то спори між суб'єктами з'являються значно рідше, так і в судовому розгляді такий Договір - це правовий аргумент вагомий.

У цілому, якщо Вам необхідний кредитний Договір поруки, то Ви можете його скачати з представленої посиланням. Причому, Ви можете закачати безліч інших угод даного розділу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!