В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Представляємо Вашій увазі Договір довічного утримання, скачати, який Ви маєте можливість безплатно.

Насамперед, варто зауважити, що Договір довічного утримання в Україні представляє собою угоду, згідно з якою громадянин (утриманець) передає належну йому нерухомість у власність платника ренти, а той при цьому повинен довічно утримувати з утриманням громадянина.

Зазначимо, що істотними умовами договору довічного утримання виступає його предмет та розмір рентних платежів. Зауважимо, що в якості предмета може виступати виключно нерухомість.

В умовах договору довічного утримання в Україні може бути включена обов'язок рентного боржника здійснити оплатити ритуальні послуги.

Справжній приклад Договору довічного утримання перевірений і вичитаний юрисконсультами, з метою щоб визначити невідповідності національного законодавства, неповноту змісту й інші нюанси. При складанні угоди були враховані особливості цивільного обороту, що дозволяє забезпечувати інтереси сторін.

Правильно оформлений Договір довічного утримання є ключовим способом захищеності прав, виконання умов досягнутої угоди. Як демонструє практика, коли договір оформлений грамотно, то спори між учасниками виникають значно рідше, так і в суді такий Договір - найважливіший правовий аргумент.

Таким чином, якщо Вам необхідний зразок Договору довічного утримання, то Ви можете його скачати з представленої гіперпосилання. Причому, Ви можете закачати безліч інших угод цього розділу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!