В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Цесія (лат. — поступка, передача) являє собою поступку прав вимоги або іншого майна, права власності на яке підтверджуються певними документами.

В Україні цесією іменується договір поступки прав вимоги на дебіторську заборгованість, тобто продаж боргу третіх осіб — угода, згідно з яким одна особа (кредитор або інше аналогічне особа) передає іншій особі (що приймає таку заборгованість) свої права вимоги до третьої особи (це сторона боржника за передаваною договором), при цьому поступається своє право називається цедентом, а набуває це право — цесіонарієм.

Договір цесії часто використовується при пайовій участі в будівництві житла, але це неправильно, адже мова йде не тільки про відступлення прав, але і про передачі обов'язків.

Зазначений приклад Договору цесії перевірений і переглянутий юристами, щоб виключити конфлікти законами, неповноту внутрішнього змісту і інші особливості. При оформленні договору враховувалися моменти господарського обороту, що робить можливим забезпечувати інтереси учасників.

Грамотно підготовлений Договір поступки прав вимоги або цесії є визначальним методом захищеності прав, реалізації положень досягнутої угоди. Як показує практика, якщо договір складений чітко, то розбіжності між контрагентами виникають значно менше, так і в судовому спорі такий Договір - це важливий правовий аргумент.

Таким чином, якщо Вам потрібен зразок Договору цесії, то Ви можете його скачати з означеної посиланням. У свою чергу, у Вас є право також Скачать багато інших угод цього розділу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!