В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Заставу являє собою один із видів забезпечення виконання зобов'язання. Поняття і специфіку застави регламентують норми Цивільного кодексу України.

Договором застави в Україні кредитор має право на випадок невиконання боржником зобов'язання, що забезпечено заставою, отримати задоволення з допомогою закладеного майна у позачерговому порядку перед іншими кредиторами цього боржника, якщо інше не передбачено законом (право застави).

Якщо предметом застави за договором виступає нерухомість, то договір застави (Україна) підлягає обов'язковому нотаріальному посвідченню та державній реєстрації.

Всяк проект Договору застави в Україні має в собі такі частини, як особливо об'єкт угоди, ціну, відповідальність сторін, особливості використання послуг, сторони, порядок вирішення розбіжностей, період надання послуги та інші моменти. Доки цивільне законодавство дає по суті свободу в складанні угод, то відповідно немає вичерпного переліку умов, але перелічені є визначальними, без них договір може бути визнано нікчемним.

Цей шаблон Договору застави в Україні складено і вичитаний юристами, для того щоб виключити антагонізми законодавства, прогалини внутрішнього змісту і інші особливості. При оформленні договору враховувалися особливості господарського обороту, що дозволяє забезпечувати інтереси сторін.

Чітко оформлений Договір застави в Україні виступає ключовим способом захисту інтересів, реалізації положень оформленого зобов'язання. Як демонструє практика, якщо договір оформлено юридично правильно, то конфлікти між контрагентами виникають істотно менше, так і в судовому спорі офіційний Договір - важливий юридичний аргумент.

Отже, якщо Вам потрібен зразок Договору застави в Україні, то Ви можете його скачати з означеної гіперпосилання. У свою чергу, у Вас є право теж Скачать багато інших угод даного розділу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!