В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Пропонуємо Вашій увазі Скачать зразок Договору застави майна на нашому сайті.

Перш за все, зауважимо, що Договір застави майна повинен обов'язково укладатися в письмовій формі, адже в іншому випадку він може бути визнаний недійсним. І хоча, крім випадків з нерухомістю, обов'язкового нотаріального посвідчення договору застави не потрібно, тим не менше, краще перестрахуватися.

договорі застави майна обов'язково слід вказувати як сам предмет застави, так і його оцінку, особливості нерухомості, що виступає предметом застави (адреса, площа), розмір і термін виконання зобов'язання.

Даний шаблон Договору застави майна перевірений і вичитаний юрисконсультами, для того щоб виявити антагонізми загальним законодавством, неповноту змісту і інші нюанси. При оформленні угоди враховувалися особливості ділового обороту, що дозволяє забезпечувати інтереси контрагентнов.

Чітко підготовлений Договір застави майна є важливим методом захисту інтересів, забезпечення умов досягнутої угоди. Як показує практика, якщо договір підготовлений чітко, то розбіжності між учасниками з'являються значно рідше, так і в суді такий Договір - це правовий аргумент вагомий.

У цілому, якщо Вам потрібен Договір застави майна, то Ви маєте можливість його Скачать за наведеною гіперпосилання. У свою чергу, Ви теж можете закачати багато інших угод цього розділу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!