В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Пропонуємо Вашій увазі шаблон Договору про колективну відповідальність, скачати, який Ви маєте можливість безплатно.

Як правило, доцільність укладення Договору про колективну відповідальність представлена у сфері використання бригадної роботи і колективного використання ресурсів. Прикладом використання колективної відповідальності можна назвати відрахування з зарплати кожного працівника/виконавця, навіть якщо «проштрафився» тільки один. Таким чином стимулюється колективна зацікавленість в результаті праці. В господарських та цивільно-правових відносинах метод колективної відповідальності набув досить широкого поширення.

Будь зразок договору про колективну відповідальність повинен містити в собі такі умови, як визначення правового статусу учасників, випадки настання відповідальності, порядок притягнення до матеріальної відповідальності, строки дії договору, порядок вирішення спорів та інші.

Наявний проект-шаблон договору про колективну відповідальність вичитаний на непротиворечие узгодженість умов, забезпечення захисту прав сторін, перевірений під правила господарського обороту, норм і правил національного законодавства і практики правозастосування.

Скачати безкоштовно Договір про колективну відповідальність Ви маєте можливість з представленої посиланням. Зауважте, що крім цього Ви маєте можливість Скачать інші види договорів у розділі на ProPravo.


Получите за 15 минут консультацию юриста!