В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Якщо вам довелося зіткнутися зі складнощами при стягненні аліментів, і не знаєте, як вчинити - юридична консультація від наших фахівців допоможе вам впоратися з цією проблемою.

Грамотні юристи по аліментах підкажуть:

коли і кому покладені грошові виплати;

яким чином можна стягнути зміст;

як захистити свої права в суді;

Що робити, якщо вам відмовили у виплаті аліментів.

 

ТОП-5 ПИТАНЬ ДО ЮРИСТА по аліментам

 

1. Хто має право на отримання та який порядок виплат?

Юрист по стягненню аліментів пояснить, які члени вашої родини можуть розраховувати на отримання грошового утримання. Це допоможе точно визначити, чи зобов'язані ви платити, або можете уникнути таких витрат.

Завдяки допомозі фахівця, ви дізнаєтеся, як стягнути грошове утримання, якщо ви маєте на нього право.

 

2. Розмір аліментів на дітей та порядок позначення суми.

За допомогою онлайн-консультації юриста по аліментах ви дізнаєтеся розмір змісту на одного, двох або трьох дітей, яких не виховує колишній чоловік.

Наш фахівець підкаже основні правила нарахування аліментів, і пояснить, коли будуть встановлені відсотки від заробітку, а в якому випадку можна попросити суд визначити тверду суму фінансової допомоги. Ці знання дозволять відстояти свої права під час судового процесу.

 

3. Можливість отримати аліменти права батьків.

Під час юридичної консультації по аліментах наш фахівець підкаже вам, в якій ситуації на них має право колишня дружина, і це допоможе в разі розлучення не виконувати незаконні вимоги подружжя.

Консультація юриста по аліментах пояснить, коли батьки мають право отримувати гроші від своїх дітей. І ви поліпшите добробут старших членів сім'ї без зайвих сварок і судових розглядів.

 

4. Підстави відмови від виплати і наслідки.

Юрист пояснить, чи існує законна можливість відмовитися від сплати грошей на утримання дитини. Така інформація допоможе вам захистити себе від неправомірної відмови в грошової допомоги.

За допомогою порад професіоналів ви зрозумієте, чим загрожує ухилення від виплати грошової допомоги. Ці знання дозволять вам уникнути адміністративного і кримінального покарання.

 

5. Коли припиняється обов'язок грошового утримання?

В процесі безкоштовної юридичної консультації по аліментах ви зможете дізнатися випадки, коли припиняється обов'язок утримувати дитину, що допоможе правильно і своєчасно припинити виплати.

Юрист по стягненню аліментів розповість вам про угоду про сплату щомісячного утримання дітей. Це допоможе не витрачати час і сили на судове стягнення фінансової допомоги.

Відповіді на ці та інші питання щодо аліментних відносин можна отримати на безкоштовній консультації юриста по аліментах. За допомогою нашого сайту, ви знайдете актуальну юридичну інформацію, отримаєте професійну допомогу юриста. Це допоможе вам реалізувати ваше право на матеріальну підтримку від членів своєї сім'ї.


Получите за 15 минут консультацию юриста!