В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Не змогли платити кредит? Приготуйтеся до спілкування з колектором. Колектори дзвонять боржника та його родичів, погрожують, вимагають виплатити кредит. Якщо вас зачепила така ситуація, подавайте скарги на незаконні дії банку. На сайті вас проконсультують, як оскаржити незаконні дії або доручити нашим юристам ведення діалогу з банком.

4 ПРИЧИНИ ЗВЕРНУТИСЯ ДО ЮРИСТА:

1. Юрист допоможе зупинити незаконні дії колекторів

Права колекторських агентств обмежені законом. Колектори має право вимагати повернути борг і компенсувати їх витрати і збитки. Погрози позбавити батьківських прав, обмежити виїзд за кордон, арештувати майно боржника незаконні.

Не звертайте уваги на подібні загрози. Але якщо дзвінки тривають і заважають жити, краще звернутися до професійних юристів.

Професійний юрист захистить ваші нерви і гроші, зупинить колекторський свавілля.

2. Консультація антиколектора допоможе вам навчитися, як спілкуватися з колектором

Важливо показати кредиторам, що ви знаєте закон:

наполягайте, щоб колектори показали вам свої документи;

не повідомляйте інформацію про майні, місце роботи та розмір доходу;

якщо розмова ведеться некоректно – запишіть загрози і направте скаргу в правоохоронні органи.

Колектори не мають права переводити погрозами вас і вашу родину, вимагати гроші і шантажувати. Антиколектор кредитний допоможе зафіксувати протиправні дії колекторів, скласти заяву в прокуратуру.

3. Зменшення вимог банків до розумних меж

Юрист врегулює спори з банками за кредитами. Шукає варіанти для мирного вирішення спору. Якщо банк відмовляється, юрист вирішує питання в суді. Позичальник – економічно більш слабка сторона, ніж банк. Але банки люблять включати у договори незаконні штрафи та комісії, так що позичальник потрапляє в кредитну кабалу і змушений сплачувати величезні відсотки. Ми знайдемо в договорі слабкі сторони, знизимо розміри штрафних санкцій.

4. Юрист зупинить нарахування штрафних санкцій

Зростання виплат за договором можна зупинити. Якщо стає очевидним, що кредит не погасити, боржника врятує банкрутство.

Банкрутство фізичних осіб тягне припинення нарахування санкцій та пені, що дає можливість почати життя з чистого аркуша. Вже є судові рішення про банкрутство боржників-фізичних осіб. Повністю звільнитися від боргів не вийде. Але сума боргу обмежиться вартістю майна боржника. Банкрутство – складна процедура, яка вимагає часу. Якщо не вийшло самостійно зібрати документи для банкрутства, довірте цю роботу професіоналам. Юрист підготує документи і докази, відстоїть у суді позицію боржника.

Якщо вам здається, що банк діє неправомірно, і з кожним днем доводиться більше платити, значить, настав час звернутися до антиколекторів. Антиколектор чітко і професійно складе відповіді на претензії банку і колекторів, задіює державні служби для захисту боржника.

Немає можливості платити кредит? Антиколектор домовиться про реструктуризацію кредиту, допоможе отримати відстрочку або розстрочку виплати боргу. Якщо ви ще тільки збираєтеся взяти кредит в банку, не поспішайте ставити підпис під договором. Не дарма кажуть, сім раз відміряй, один відріж. Зверніться до антиколекторів для перевірки законності умов договору.

Ми надаємо допомога кредитним боржникам, задіємо всі можливі законні засоби і способи захисту.

 


Получите за 15 минут консультацию юриста!