В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Оформлення автомобільної аварії з постраждалими – складна і клопітка справа, і без вини водія. Незважаючи на зазначену в законі презумпцію невинності, в такій ситуації потрібно довести, що людина, що сиділа за кермом авто, не винен у аварії, що сталася. Захист невинної людини вимагає знань законів і судової практики. Адвокат при ДТП зі смертельним результатом – професіонал, готовий допомогти вам:

Документально зафіксувати момент аварії.

Зібрати докази невинності або обставин, що пом'якшують провину.

Організувати спілкування з співробітниками ДІБДР, слідчими, страховою компанією.

Захистити законні інтереси при проведенні слідчих дій і судового процесу.

Стягнути матеріальну та моральну шкоду з винуватця аварії або страховика.

4 ПРИЧИНИ ЗВЕРНУТИСЯ ДО ЮРИСТА В РАЗІ ДОРОЖНЬО-ТРАНСПОРТНОЇ ПРИГОДИ

Коли відбувається зіткнення автомобілів або наїзд на пішохода, які призвели до смерті учасників аварії — юридична допомога потрібна і потерпілим, і винуватцям нещасного випадку. Кримінальний адвокат по ДТП зі смертельним результатом потрібен, якщо ви винні в загибелі людини при автомобільній аварії або стали потерпілим у результаті дорожньої пригоди. Досвідчений юрист допоможе, якщо треба:

1. Оформити папери на місці дорожньо-транспортної пригоди.

Правильна фіксація моменту і обставин зіткнення або наїзду дозволить захистити інтереси і потерпілих, і винуватих. Встановлення аспектів аварії потрібно для відшкодування шкоди страховиками або винуватцем. Адвокат при ДТП зі смертельним результатом розповість, як зафіксувати місця знаходження транспорту, розміщення дорожніх знаків, світлофорів, видимість розмітки на дорозі. Ці дії в подальшому дозволять встановити істину при розслідуванні нещасного випадку і покарання водія, який порушив правила дорожнього руху.

2. Встановити винуватця аварії або зібрати докази невинності водія.

Визначити людину, який порушив норми закону можна і за допомогою показань свідків або визначення зовнішніх умов, що сталося. ДТП з пішоходом зі смертельним результатом можливо і без вини водія транспортного засобу. Тоді юрист допоможе опитати свідків події, зібрати довідки про метеоумови в день аварії, щоб підтвердити факт провини або невинності кожного учасника дорожньо-транспортної пригоди. Це дозволить захистити себе або близького родича при незаконному обвинуваченні.

3. Взаємодіяти зі страховою компанією з приводу відшкодування шкоди.

Закон встановлює порядок відшкодування шкоди життю і здоров'ю громадян, заподіяної дорожньо-транспортною пригодою. Але на практиці страховики не поспішають виплачувати страхову суму – для цього доведеться зібрати пакет паперів. Якщо страховка при ДТП зі смертельним результатом не покриває моральну і матеріальну шкоду, то стягувати відсутню суму належить з винуватця аварії. Юрист розповість, які папери зібрати, щоб отримати гроші з компанії, що застрахувала автовласника, яким чином стягнути шкоду з людини, яка скоїла зіткнення машин або наїзд на пішохода.

4. Захищати інтереси потерпілих і винних при спілкуванні зі слідчими та судовими органами.

Згідно із законом захист прав належить і обвинуваченим і потерпілим. Вона починається з моменту події і закінчується лише після врегулювання слідчих і судових спорів. Адвокат при ДТП зі смертельним результатом допоможе вибрати правильну позицію при обвинуваченні у зіткненні автомобілів, при наїзді на пішохода, і захистити процесуальні права обвинуваченого або підсудного. Він підкаже, як оформити цивільний позов про захист майнових прав потерпілих, які докази зібрати для винесення справедливого вироку.

ПЕРЕВАГИ ЗВЕРНЕННЯ ДО ПРОФЕСІОНАЛІВ САЙТУ

Кримінально-процесуальні відносини, що виникають при автомобільній аварії з потерпілими, вимагають досвіду і знань законів. Тільки грамотні адвокати допоможуть законно покарати винуватця аварії і захистити права потерпілих при ДТП. Таких юристів ви знайдете, якщо заглянете на портал, де вам допоможуть у складній ситуації і пояснять наслідки дорожньо-транспортної пригоди зі смертельними наслідками.

 


Получите за 15 минут консультацию юриста!