В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Сьогодні законодавчо встановлений повідомний порядок створення комерційного підприємства. Для внесення відомостей про фірму в державні реєстри досить зібрати документи для реєстрації і передати їх в податкову інспекцію.

Збір паперів займає час, а його у підприємців не так багато. І в такій ситуації допоможуть професіонали. Адвокати сайту підготують документацію, нададуть її податківцями і зареєструють новий бізнес. Звернення до фахівців дозволить почати свою справу, не порушуючи закон.

ОФОРМЛЯЄМО ПІДПРИЄМСТВО – 3 ПРИЧИНИ ЗВЕРНУТИСЯ ЗА ДОПОМОГОЮ

Правова допомога співробітників сайту – спосіб отримати відповіді на питання початку підприємництва, не виходячи з дому.

1. Які папери потрібні для державної реєстрації юридичної особи?

Закон встановлює, що при створенні комерційного підприємства в реєструючий орган надаються наступні папери:

Заява засновника. Воно оформляється за формою, яку затверджує Уряд України. У ньому заявник підтверджує, правильність оформлення документації, достовірність відомостей, дотримання порядку створення компанії в конкретній організаційно-правовій формі, сплату при необхідності статутного капіталу.

Рішення про відкриття фірми. До нього відносяться протокол, договір або угода про створення юридичної особи.

Установча документація. У разі особистого звернення у податкову інспекцію вони подаються в двох примірниках, один повертається звернулася особі з відміткою про прийняття. Якщо організатор фірми звертається до податківців через представника, повноваження повіреного обов'язково підтверджуються нотаріально посвідченою довіреністю.

Докази сплати державного мита.

Виписка або інша папір, який підтвердить статус корпорації (потрібно, якщо засновник – іноземна корпорація).

Юрист розповість, які документи надати для внесення даних про нової організації до відповідного реєстру відомостей. Ці знання допоможуть не затягувати реєстрацію компанії з-за подання неправильно оформленого пакету паперів.

2. В яку інстанцію подаються документи при бажанні розпочати свій бізнес.

Згідно із законом при створенні фірми подаються документи в інспекцію за місцем розташування виконавчого або іншого органу комерційної компанії, які мають право діяти від імені з'явився юридичної особи. Направляти паперу дозволяється поштовою посилкою, по мережі інтернет і через багатофункціональні центри надання держпослуг.

Адвокат пояснить, куди подавати документацію при бажанні зареєструвати підприємство. Така інформація допоможе уникнути негативних наслідків звернення в орган, не уповноважений на проведення реєстраційних дій.

3. В який термін податківці приймають рішення про появу комерційної структури.

Законодавчо обмежений строк, встановлений для реєстрації юридичної особи. Податківці зобов'язані зареєструвати створену організацію за три робочих дні після надходження заяви про відкриття фірми. Підставою для цього виступає рішення про вчинення реєстраційних дій.

Моментом відкриття підприємства вважається внесення співробітниками інспекції відомостей про компанії у відповідний державний реєстр. Юрист підкаже, скільки часу потрібно для відкриття свого бізнесу. Це дозволить підготуватися до очікування, уникнути затягування процесу реєстрації.

ПЕРЕВАГИ ЗВЕРНЕННЯ НА САЙТ

Початок своєї справи — клопітка і складне заняття. Знайти приміщення, закупити товар, найняти персонал – це не все, що потрібно зробити при бажанні відкрити бізнес.

Передача обов'язків по оповіщенню держави про роботу нової фірми професіоналам порталу — необхідна. Це допоможе не витрачати час і сили на походи в реєструючі органи. Ми надаємо допомогу в реєстрації юридичних осіб.

Наші співробітники підкажуть, які документи зібрати, яким чином їх передати в податкову інспекцію. Звертаючись до нас, ви створите підприємство швидше, збережете свої нерви.

 


Получите за 15 минут консультацию юриста!