В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Більше чверті українців мають непогашені кредити. Борги по позиках - ростуть, штрафи збільшуються, а доходи падають. Ситуація стає загрозливою для багатьох боржників, які не розрахували можливості розплатитися з боргами.

Якщо потрапили в складну ситуацію, не можете платити борг - допомога по кредиту отримаєте на сайті. Відповіді надаються платні і безкоштовні. Допомогу в складній ситуації і грамотний рада юристів дається в обох випадках.

Переваги у платної консультації:

швидкість відповіді;

повноцінний аналіз проблеми;

комплексний відповідь.

4 ПРИЧИНИ ЗВЕРНУТИСЯ ДО ЮРИСТІВ:

1. Юристи допоможуть захистити інтереси позичальника

Банківські юристи складають договір так, щоб банк отримав максимальну вигоду. Але законні умови, які ставлять клієнта в нерівне становище з банком і вводять додаткові платежі?

Незважаючи на те, що в суді прийняті рішення на користь позичальників, банк продовжують вписувати в договір незаконні комісії за кредитом і за ведення рахунку. Верховний Суд вказав, що встановлення комісії за ведення позичкового рахунку - порушує права позичальників, що суперечить ст. 16 Закону про захист прав споживачів, умова про оплату комісій незаконно.

Якщо в договір банк вписав незаконні виплати, звертайтеся на сайт. Юристи уважно проаналізують договір з банком. Перевірять, чи дотримані вимоги законів і звертаються до суду в разі порушень.

У суді юрист домагається повернення комісії, сплати штрафів за Законом про захист прав споживачів та компенсації моральної шкоди.

Допомога в зміні умов кредиту.

Неможливість виплачувати кредит - не тягніть час. Звертайтеся на сайт. Адвокат допоможе отримати відстрочку у виплаті кредиту, змінити умови виплати боргу. Підготує докази неплатоспроможності клієнта, взаємодіє з банком. Захищає клієнта в суді.

Адвокат допоможе рефінансувати кредит.

Коли потрібно рефінансування кредиту? Для поліпшення умов кредитування. Наприклад, для людей, що взяли валютну іпотеку, кредит став непідйомним.

За допомогою рефінансування можна добитися зміни валюти договору, знизити відсотки і розмір виплат за місяць. Адвокат збере документи, представить інтереси клієнта і досягне отримання грошей на більш комфортних умовах.

2. Ведення справ про банкрутство

Восени минулого року внесені зміни в Закон про банкрутство. Тепер боржники можуть почати життя з чистого аркуша. Радимо використати шанс тим, у кого розмір боргу значно перевищує доходи.

Якщо у вас самостійно не вийшло довести банкрутство - допоможуть послуги професіонала. Адвокат збере докази, оформить документи і представить інтереси позичальника в суді.

3. Допомога у розірванні договору

Коли можна розірвати договір? У випадках якщо:

положення договору незаконні. Банк запровадив санкції, комісії, які суперечать закону і порушують права боржника;

обставини, за яких видавалися кредити - змінилися. Наприклад, боржник став непрацездатний, втратив роботу.

Юрист звернеться за розірванням договору в банк. У разі відмови представить клієнта в суді.

4. Адвокат зупинить незаконні дії колекторів.

Від дзвінків колекторів постраждало багато людей. Дії дослідників боргів стають більш жорстокими. Боржникам погрожують фізичною розправою і реалізують загрози.

Адвокат зупинить колекторський беззаконня, складе скарги в державні структури на колекторські агентства. За протизаконні дії передбачено штраф за Кпап та кримінальна відповідальність за ст. 119 КК.

Якщо виникли складнощі з банком - звертайтеся на сайт. Фахівці пояснять, як діяти. Навіть при великих боргах - знайдуть вихід і виправлять ситуацію.

 


Получите за 15 минут консультацию юриста!