В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Як встановлює законодавство, кожен чоловік України зобов'язаний перебувати на військовому обліку за місцем проживання. Процес постановки на контроль в Міністерстві оборони України, зняття з нього, призов в армію – ці юридичні дії викликають питання у людей, тому потрібен адвокат у військкоматі.

Отримати консультацію з питань армійської служби і процедури військового обліку можна на сайті. Онлайн бесіда з юристом допоможе не витрачати час на поїздку в районний військовий комісаріат. Запастися юридичними знаннями про особливості обліку людей, які служать Батьківщині або тільки готуються віддати борг державі.

5 ПРИЧИН ЗВЕРНУТИСЯ ЗА ПРАВОВОЮ ДОПОМОГОЮ ДО АДВОКАТА ПРИ ВІЙСЬККОМАТІ

Юрист допоможе вам у ситуаціях:

1. Первинної реєстрації у військкоматі

Відповідно до закону про військовий обов'язок, кожен чоловік після сімнадцяти років зобов'язаний зареєструватися в районному комісаріаті.

Консультація у адвоката дозволить захистити права при проходженні комісії. Вона вирішує питання про включення людини в список тих, хто зобов'язаний охороняти державні кордони.

2. Зміни особистої інформації військовозобов'язаного.

Законодавчо встановлено, що треба повідомляти в Міністерство оборони про зміну сімейного стану, зміну місця проживання, роботи, освіти.

Консультація юриста дозволить вам дізнатися, що ви зобов'язані робити, і яке покарання загрожує за порушення процедури повідомлення військкомату про зміни особистої інформації особи, зобов'язаної служити у лавах регулярної армії.

3. Заклик в армію.

За законом чоловіки 18-27 років призиваються на строкову армійську підготовку, але законодавчо закріплені випадки, коли проходити її не доведеться.

Адвокат військкомату розповість, яким чином відбуваються щорічні набори лав регулярної армії. Як довести право на відстрочку від призову, якщо воно надано та станом здоров'я, яке звільняє від обов'язку захищати державні кордони.

4. Укладення контракту для професійної служби вітчизні.

Крім обов'язкового призову, регулярні війська складаються з людей, які уклали військовий контракт з державою. Професійним військовослужбовцям законом надані додаткові права та соціальні гарантії (порядок отримання житла, безкоштовний проїзд до військової частини).

Юридична консультація допоможе при виборі професії військового, дозволить дізнатися про права військовослужбовців за контрактом.

5. Звільнення з армійських лав і входження в запас збройних сил країни.

Закон про військовий обов'язок передбачає порядок звільнення зі служби державі і формування запасу збройних сил країни. Юрист допоможе вам дізнатися про терміни професійної захисту Батьківщини, особливості формування запасу збройних сил.

Адвокат розповість вам про збори людей, звільнених у запас, гарантії, які надані захисникам державних кордонів після припинення служби. Ці правові знання дозволять вам:

правильно оформити папери при бажанні припинити постійний захист держави;

поповнити ряди запасу збройних сил.

ПЕРЕВАГИ ЗВЕРНЕННЯ НА САЙТ 

З допомогою онлайн-консультації ви захистите права при виконанні військового обов'язку, не витративши час на пошук районних комісарів.

Співробітники порталу допоможуть вирішити складні питання звільнення від армії. Укласти контракт для постійної служби державі, довести підстави відстрочки від призову.

Ми вирішимо проблеми швидко і на підставі діючих законів.

 


Получите за 15 минут консультацию юриста!