В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Леді-босиНайбільш ефективними жінок-керівників підлеглі визнають у галузі бухгалтерії, управлінського обліку і фінансів. Про це свідчать дані дослідження, проведеного компанією HeadHunter.

При цьому в транспорті та логістиці, автомобільному бізнесі, інсталяції та сервісі, управлінні студентами, молодими фахівцями та робочим персоналом, безпеки та видобутку сировини ефективність керівної ролі милих дам респонденти визнали рівною нулю. А 4% і зовсім заявили, що леді-бос ніде не може бути ефективною.

В рейтингу якостей, якими має володіти жінка, щоб стати хорошим керівником, на першому місці виявилося вміння бути лідером - 75% працівників відзначили саме це якість. Також, на думку респондентів, якщо жінка хоче займати керівну посаду, вона повинна володіти здатністю переконувати (64%). Уміння ризикувати відзначили лише 34% працівників. 22% вважають, що жінка-керівник повинна легко пристосовуватися. 13% опитаних вважають, що для того, щоб справлятися зі своїми обов'язками, вона повинна бути стервом.

7% опитаних вважають, що жінка в принципі не може бути хорошим керівником і ніякі якості не допоможуть їй досягти успіху, 3% не змогли відповісти, а 8% запропонували інші варіанти відповідей.


Получите за 15 минут консультацию юриста!