В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Скачать учебник/монографию Название: Право Європейського Союзу: навчальний посібник
Авторы:

Кашкін С.Ю.

Тип материала: учебное пособие
Год издания: 2012
Количество страниц: 234

Формат файла: DOC


Краткое описание:


З колись мало відомого регіонального суто економічного явища Європейські співтовариства зросли в Європейський Союз, впевнено утверджує себе як зростаючого геополітичного центру економічного, політичного, фінансового і військового впливу.

Союз включає в себе вже 27 країн з сукупним населенням близько 500 млн чоловік і територією, що перевищує 5 млн. кв. км. Ця унікальна наддержавна інтеграційна організація політичної влади є принципово новий компонент світового розвитку, що вимагає всебічного вивчення та обліку.

З набранням Союз ряду колишніх республік СРСР і наших колишніх соціалістичних союзників у Росії з'явилася стратегічно важлива протяжна спільний кордон з ним, не кажучи вже про те, що він є нашим головним зовнішньоекономічним і дуже перспективним політичним партнером. Поліпшується взаєморозуміння між керівництвом Росії та Євросоюзу, розширюється співпраця в боротьбі з міжнародним тероризмом, злочинністю і в багатьох інших сферах.

Для досягнення оптимального співпраці та взаємодії Росії з Європейським Союзом є всі необхідні передумови: історичні долі наших народів традиційно взаємно перепліталися, культури взаимообогащались, економіки взаємодоповнювалися. В майбутньому ця багатопланова і цивілізаційно закономірна взаємозалежність і взаємовигідність з неминучістю буде розвиватися і приймати нові форми.


правовая помощьНа нашем национально-юридическом веб-портале Вы имеете непосредственную возможность получить всё, что потребуется для компетентного решения Вашей проблемы: прецеденты судебной практики, понятийный словарь юриста, все базовые нормативные акты, комментированное национальное законодательство, заготовки процессуальных документов и контактны государственных органов и учреждений Украины.


юридическая помощь он-лайн

Информационно-правовой веб-порталООО «Право Украины» предоставляет отличную возможность для Вас - использовать квалифицированную правовую консультацию - консультация юриста онлайн от наших опытных юристов. Таким образом, если Вы столкнулись с юридическим вопросом, и Вам требуется профессиональная помощь юриста онлайн – заполните форму вопроса. Мы приложим все усилия, для того чтобы Ваши права и свободы были надежно обеспечены!



Получите за 15 минут консультацию юриста!