В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

 

Название документа: Иск
Формат файла: DOCХ
Год: 2017
Ссылка на скачивание: Скачать иск о возмещении вреда, причиненного органами гос.власти

 

Зразок позовної заяви до суду про відшкодування шкоди, завданої органами державної влади, з урахуванням останніх змін чинного законодавства.

 

ПОЗОВНА ЗАЯВА

 

про відшкодування шкоди, заподіяної

органами державної влади

 

_________ (докладно зазначити, в чому полягає незаконність дій органу державної влади (посадової особи), які права та свободи громадянина порушені цими діями, в чому полягає заподіяну шкоду, як визначена сума вимог).

 

У відповідності зі статтею Цивільного кодексу шкоду, заподіяну громадянину або юридичній особі в результаті незаконних дій (бездіяльності) державних органів, органів місцевого самоврядування або посадових осіб цих органів, у тому числі в результаті видання не відповідного закону або іншому правовому акту акта державного органу або органу місцевого самоврядування, підлягає відшкодуванню. 

 

 

Прошу:

 

Стягнути за рахунок скарбниці _________ (найменування державного органу) на мою користь в рахунок завданої шкоди _______ грн.

 


Получите за 15 минут консультацию юриста!