В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

 

Название документа: Образец встречного иска
Формат файла: DOCХ
Год: 2017
Ссылка на скачивание: Скачать образец встречного искового заявления

 

Пропонуємо зразок зустрічного позовної заяви у цивільній справі, з урахуванням останніх змін чинного законодавства. Зустрічна позовна заява до суду подається відповідачем по справі.

 

Детальніше про правила подання та оформлення зустрічної позовної заяви можна прочитати тут: Зустрічний позов.

 

 

ЗУСТРІЧНА ПОЗОВНА ЗАЯВА

 

В суді на розгляді знаходиться цивільна справа № ____ за позовом _________ (ПІБ позивача) до _________ (ПІБ відповідача) про _________ (вказати сутність вимог).

 

Разом з тим позивач має перед відповідачем заборгованість, яка випливає з наступних зобов'язань _________ (вказати сутність вимог відповідача за зустрічним позовом, обставини на яких грунтуються вимоги).

 

Оскільки зустрічну вимога спрямоване до заліку початкового вимоги (або задоволення зустрічного позову виключає повністю або в частині задоволення первісного позову, або між зустрічним і первісним позовами є взаємний зв'язок і їх спільний розгляд приведе до більш швидкого і правильного розгляду спорів) воно оформлене у формі зустрічної позовної заяви.

 

На підставі викладеного, керуючись статтями Цивільного кодексу,

 

Прошу:

 

_________ (вказати зустрічні позовні вимоги).

Перелік доданих до заяви документів (копії за кількістю осіб, які беруть участь у справі):

 


Получите за 15 минут консультацию юриста!