В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

 

Название документа: Исковое заявление о возмещении вреда от затопления квартиры
Формат файла: DOCХ
Год: 2017
Ссылка на скачивание: Скачать иск о возмещении вреда в связи с затоплением квартиры

 

Зразок позовної заяви про відшкодування шкоди від затоплення квартири, з урахуванням останніх змін законодавства. Громадяни, які проживають у багатоквартирних будинках, постійно стикаються з проблемами від проживаючих над ними сусідів. Якщо сталося затоплення водою з сусідньої квартири, можна вимагати повного відшкодування заподіяної шкоди.

Для початку необхідно зафіксувати сам факт заподіяння шкоди, тобто затоки квартири. Потім встановлюється особа, винна у заподіянні шкоди. Далі визначається розмір збитків, що підлягають відшкодуванню. Бажано спробувати вирішити питання з заподіювачем шкоди в досудовому порядку. Якщо вирішити питання добровільно не вийде, можна звертатися до суду з позовною заявою про залиття квартири.

Підсудність позовних вимог районному (міському) суду визначається виходячи із загальних правил. Позов про відшкодування збитків подається за місцем проживання відповідача. Ціна позову визначається розміром завданих збитків. Держмито сплачується виходячи із заявленої ціни позову на загальних підставах.


Получите за 15 минут консультацию юриста!