В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір Агентський
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Перш за все, необхідно зауважити, що відповідно до Агентським договором (Україна), зразок якого скачати безкоштовно Ви можете на нашому сайті, «Агент» дає зобов'язання за певну винагороду виконати за дорученням «Принципала» чи інші юридично значимі дії від імені та за рахунок коштів «Принципал», які спрямовані на придбання товарів для Принципала (продаж послуг, купівлю нерухомості, пошук клієнтів для Принципала тощо). Згідно з угодою, що здійснена відповідно до Агентського договору (Україна) «Агентом» з 3-м особою, то права і обов'язки, що випливають з угоди, виникають саме у Принципала.

Будь Зразок Агентського договору (Україна) неодмінно повинен міститися в умовах або в додатку до Агентського договору, який є його невід'ємною частиною. Агент повинен здійснити угоду на тих умовах, які містить укладений Агентський Договір (Україна).

Укладаючи Агентський Договір в Україні, сторони обов'язково повинні визначити його термін.

Представлений шаблон-зразок Агентського договору (Україна) перевірений на відповідність нормам і правилам чинного законодавства, несуперечливість умов, захищеність особистих прав сторін, оптимізований під умови господарського обороту.

Скачати безкоштовно Агентський Договір (Україна) Ви можете з означеної посиланням. Зверніть увагу, що Ви маєте можливість Скачать інші види агентських договорів у розділі «Агентські договори» на нашому сайті.


Получите за 15 минут консультацию юриста!