В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір Агентський
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Для початку скажемо, що Агентським договором, шаблон якого Ви можете Скачать у нас, Агент зобов'язується за дорученням та в інтересах Принципала за обумовлену винагороду сприяти укладенню Принципалом угоди по купівлі певної нерухомості згідно з вищезазначеними умовами.

Правомочності Агента на укладення угоди на визначених умовах підтверджуються Агентським договором (Україна) і не вимагають додаткового підтвердження, у тому числі шляхом оформлення довіреностей, доручень та інших документів.

Агентським Договором (див. шаблон) Агент має право самостійно визначати спосіб виконання зобов'язань, проводити переговори з третіми особами, залучати інших суб'єктів допомогою передоручення, а також отримати винагороду за виконану роботу.

Будь шаблон Агентського договору передбачає порядок приймання-передачі наданих послуг – як правило, це здійснюється шляхом укладення Акта приймання-передачі об'єкта нерухомого майна.

Наявний шаблон-зразок Агентського договору досліджено на відповідність реалізацію захисту прав та інтересів сторін, несуперечливість умов, підігнаний під специфіку цивільного обороту, умовами і нормами українського законодавства і практики правозастосування.

Скачати безкоштовно Агентський Договір Ви маєте можливість по вказаному посиланню. Зауважте, що Ви зможете скачати інші різновиди договорів у категорії на сайті ProPravo.


Получите за 15 минут консультацию юриста!