В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Перш за все, необхідно зауважити, що Ріелторський договір відноситься до виду агентського Договору. Згідно з ріелторським договором Агент від імені та в інтересах Принципала повинен сприяти останньому в укладенні основного договору щодо об'єкта нерухомості (оренди, купівлі-продажу та ін), а Принципал, у свою чергу, зобов'язується виплатити винагороду за надані послуги.

Будь зразок Ріелторського договору повинен обов'язково відповідати певним критеріям, які вказуються або в самому договорі, або в додатку до нього.

Повноваження Ріелтора-агента підтверджуються перед третіми особами справжнім ріелторським договорів та додаткових поручних документів не вимагається.

За підсумками виконання, зазначених у Договорі на надання ріелторських послуг, Агент-ріелтор має право на винагороду.

Зазначений проект Агентського договору вичитаний на непротиворечие підігнаний під правила госп. обороту, реалізацію захисту особистих прав сторін, норм і умов національного законодавства і практики правозастосування, логічність умов.

Скачати безкоштовно Агентський Договір Ви можете за вказаною гіперпосилання. Зверніть увагу, що Ви можете Скачать інші види договорів у розділі на ProPravo.


Получите за 15 минут консультацию юриста!