В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





У відповідності з Дилерським договором (Україна) Дилер здійснює купівлю товарів за свій рахунок і проводить продаж від свого імені, діючи як незалежний торговець як щодо Постачальника, так і третіх осіб.

Варто окремо зазначити, що відповідно до представленого Зразка Дилерського договору, скачати, який Ви можете у нас, перелік і параметри товарів, що реалізуються Дилером, сторони повинні визначити у специфікації, що додається до договору.

У Договорі може бути відзначено, що протягом його дії Постачальник не може здійснювати продаж своїх товарів, навіть за допомогою будь-яких дилерів і посередницьких сторін.

Правове становище і повноваження дилера підтверджуються Дилерським Договором і не потребують додаткового посвідчення іншими документами.

Будь зразок Дилерського договору містить терміни дії зобов'язання, права та обов'язки сторін, відповідальність сторін.

Наявний зразок Дилерського договору вивчений на відповідність захищеність особистих прав і інтересів сторін, підігнаний під умови цивільного обороту, умов і вимог вітчизняного законодавства та особливостям нормозастосування, узгодженість умов.

Скачати безкоштовно Дилерський Договір Ви маєте можливість з зазначеної гіперпосилання. Зверніть увагу, що Ви можете Скачать інші типи договорів у розділі на ProPravo.


Получите за 15 минут консультацию юриста!