В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Назва документа: Договір лізингу майна
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать Договір лізингу майна





Договором лізингу майна Лізингодавець в порядку та на визначених умовах зобов'язується придбати у власність і передати Лізингоодержувачу у лізингове користування майно (об'єкт лізингу), за обумовлену лізингову плату на певний строк.

Лізингоодержувач отримує право володіти обладнанням і використовувати його протягом всього терміну лізингового користування, але не має права відступити від своїх прав, перевести свої обов'язки за Договором третій стороні без письмової згоди Лізингодавця. При наданні такої згоди Лізингоодержувач повинен повідомити Лізингодавцю відомості про цю особу за формою і в термін, що встановлені Лізингодавцем.

Варто сказати, що Лізингодавець може своє право відступити Договором лізингу майна повністю або частково на користь третьої особи без згоди Лізингоодержувача, але з обов'язковим повідомленням його про це.

Договором лізингу майна переоцінка (індексація) вартості обладнання має місце у випадках,що безпосередньо передбачені чинним законодавством України.

Отже, Ви можете скачати безкоштовно Договір лізингу майна (зразок)


Получите за 15 минут консультацию юриста!