В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Назва документа: Договір оренди будівлі
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать Договір оренди будівлі Україна





Для початку зазначимо, що в порядку і на умовах Договору оренди будівлі (Україна), Орендодавець дає зобов'язання передати у користування Орендареві, а Орендар повинен взяти у тимчасове користування будівлю (об'єкт оренди), який належить Орендодавцю на праві власності (вказується документ).

Договорі оренди будівлі обов'язково повинні зазначатися її технічні характеристики.

Окремо необхідно зупинити Вашу увагу на порядку передачі в оренду. Згідно Договору оренди будівлі процес передачі-приймання будівлі відбувається на основі відповідного Акта двосторонньою комісією, яка повинна складатися із представників Сторін.

Збоку Договором оренди будівлі повинні у відведений термін призначити своїх представників у двосторонню комісію, а також почати фактичну передачу об'єкта протягом певного терміну, починаючи з моменту вступу в силу Договору.

Протягом обумовленого у Договорі оренди будівлі (Україна) терміну Орендодавець повинен виїхати з об'єкта та підготувати його до передачі Орендареві.

Договором оренди будівлі повинно бути передано Орендодавцем та прийнято Орендарем протягом визначеного терміну з дати початку діяльності двосторонньої комісії.

При передачі об'єкта обов'язково повинен бути складений Акт приймання-передачі, що підписується членами створеної сторонами двосторонньої комісії.

За замовчуванням, моментом передачі будівлі вважається момент підписання вищезазначеного Акту.

Отже, Ви маєте можливість скачати безкоштовно Договір оренди будівлі (Україна).


Получите за 15 минут консультацию юриста!