В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Назва документа: Договір фінансового лізингу
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать Договір фінансового лізингу (Зразок)





Відповідно до цього Договором фінансового лізингу, Лізингодавець дає обов'язок придбати у власність у Продавця Обладнання згідно з певними Лізингоодержувачем специфікаціями та умовами передати за плату таке обладнання у користування Лізингоодержувачу на визначений Договором термін.

Термін лізингу за Договором визначається сторонами, і він обчислюється з моменту передачі Обладнання в лізинг, яким є день підписання Сторонами Акта передачі Обладнання в лізинг.

Окремо потрібно сказати про лізингових платежах. Так, розмір, строки та порядок виплати Лізингоодержувачем лізингових платежів Лізингодавцю визначаються в Додатку до Договору у "Розрахунку лізингових платежів".

На випадок прострочення Лізингоодержувачем сплати Лізингодавцю лізингових платежів, Лізингоодержувач повинен сплатити пеню у визначеному розмірі від несплаченої суми за кожен день прострочення. Варто зауважити, що сама по собі сплата пені жодною мірою не звільняє Лізингоодержувача від виконання взятих на себе по Договором фінансового лізингу розрахунків.

Відповідно з Договором фінансового лізингу Лізингоодержувач не повинен затримувати лізингові платежі, строк сплати за яким настав, навіть з причин пошкодження Обладнання.

Крім того, відповідальність за ризик випадкового знищення (пошкодження) обладнання з моменту його передачі покладається на Лізингоотримувача.

Отже, Ви маєте можливість Скачать зразок Договору фінансового лізингу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!