В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Назва документа: Договір оренди землі: оренда земельної ділянки
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать Договір оренди землі





Договором оренди землі Орендодавець надає, а Орендар приймає у тимчасове платне користування земельну ділянку (вказується цільове призначення землі).

Істотною умовою будь-якого Договору оренди землі є зазначення строку оренди (у разі укладення договору оренди землі з сільськогосподарської урахуванням треба враховувати ротації культур згідно з проектом землеустрою).

Варто зауважити, що по закінченні терміну дії Договору оренди майна Орендар має переважне право поновити його на новий строк. В даному випадку Орендар протягом обумовленого часу до моменту закінчення строку дії Договору написати повідомлення письмово орендодавця про намір продовжити його дію.

Також неодмінно має бути визначений розмір і форма, в якій відбувається Орендна плата.

Передача землі в орендне користування відбувається без розробки або з розробкою проекту її відведення. Процес організації розроблення проекту відведення землі та пов'язані з цим витрати покладаються на орендодавця або орендаря.

Отже, Ви маєте можливість скачати безкоштовно бланк Договору оренди землі.


Получите за 15 минут консультацию юриста!