В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Назва документа: Типовий Договір оренди нерухомого майна
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать Типовий договір оренди нерухомого майна в Україні





Відповідно до типового Договору оренди нерухомого майна, Орендодавець повинен передати Орендареві у строкове тимчасове користування, а Орендар повинен взяти у тимчасове користування нерухоме, яке визначене у цьому Договорі (надалі іменується "орендується"), та зобов'язується сплачувати Орендодавцеві орендну плату у встановлених розмірах.

Договорі оренди нерухомого майна неодмінно зазначаються Адреса будинку, де знаходиться орендоване приміщення. Також вказується мета оренди: приміщення, що Орендується, надається Орендарю, наприклад, для розміщення офісу.

Приміщення і майно, що здаються в оренду повинні бути передані Орендодавцем та прийняті Орендарем в обумовлені терміни з моменту набрання чинності зазначеного Договору.

протягом узгодженого та узгодженого строку Договору оренди нерухомого майна, Орендодавець повинен виїхати з приміщення, що орендується, і відповідним чином підготувати його для передачі Орендарю. Варто зазначити, що передача орендованого нерухомого майна Орендаря оформлюється шляхом складання Акта приймання-передачі.

У ході підписання Акта прийому-передачі Орендодавець передає Орендарю ключі від приміщення, що орендується, після чого Орендаря має бути забезпечений безперешкодний доступ у приміщення ' що орендується.

Договір оренди: зразок складання договору оренди

Якщо предметом оренди виступає житлова нерухомість, то необхідно вибрати зразок договору оренди житлового приміщення (квартири, житла, житлового будинку і т. д.).

Відмінною особливістю договору оренди житлового приміщення є сам предмет. Якщо Орендарем жилого приміщення виступає юридична особа, то використовувати його можливо тільки для проживання.

Якщо строк за договором оренди перевищує 12 місяців, то такий документ підлягає також державній реєстрації.

Договір оренди нежитлового приміщення

У разі, коли предметом виступає будь-яке нежитлове приміщення, то оформляється бланк договору оренди нежитлового приміщення. Такий договір підійде при оренді будь-якої комерційної нерухомості (склади, офіси, гаражі і т. д.). Сторонами можуть виступати будь-які особи.

Представлені зразки договорів оренди приміщення розроблені з урахуванням вимог законодавства України для 2017 року.

Отже, Ви можете скачати безкоштовно Договір оренди нерухомого майна (типовий договір).


Получите за 15 минут консультацию юриста!