В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Назва документа: Договір прокату майна
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать Договір прокату рухомого майна





З означеного Договором прокату Орендар отримує від Орендодавця у тимчасове платне користування передбачені угодою рухомі речі, за що зобов'язується щомісяця не пізніше обумовленого строку поточного місяця здійснювати оплату готівкою в касу Орендодавця або іншим способом.

Передача речей за Договором прокату від Орендодавця Орендарю відбувається в ході укладення Сторонами Договору. Передача речей за Договором прокату від Орендодавця Орендарю і від Орендаря Орендодавцю відбувається за актами прийому-передачі.

Речі, які беруться в оренду з Договором прокату повинні використовуватися Орендарем для задоволення власних побутових невиробничих потреб. При цьому, наймач не має права на самостійне оформлення договору піднайму щодо речей, а також не має ніякого переважного права на придбання речей, якщо їх буде продавати Орендодавець.

Примітно, що Договором прокату (зразок) капітальний і поточний ремонт речей проводить Орендар за власний рахунок, якщо не буде доведено, що пошкодження речей сталося з вини орендаря.

Отже, Ви маєте можливість Скачать зразок Договору прокату.


Получите за 15 минут консультацию юриста!