В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Назва документа: Договір оренди комп'ютерної техніки
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать Договір оренди комп'ютерної техніки





Згiдно з договором оренди комп'ютерної техніки Орендодавець повинен передати Орендареві в тимчасове оплатне користування певну комп'ютерну техніку. Комп'ютерна техніка може бути передана з уже встановленим програмним забезпеченням.

Комп'ютерна техніка за договором передається Орендареві протягом обумовлених термінів з моменту вступу в силу Договору і оформлення відповідним актом прийому-передачі.

Орендодавець за договором передає Орендарю комп'ютерну техніку в належному стані, що відповідає умовам його експлуатації і цільовим призначенням.

Повернення комп'ютерної техніки здійснюється Орендарем протягом обумовлених термінів після закінчення строку дії Договору.

Також будь Договір оренди комп'ютерів містить у собі умови, якими визначається розмір орендної плати і порядок розрахунків. Орендна плата може виплачуватися орендарем шляхом розроблення та обслуговування ВЕБ-дизайну власного сайту Орендаря.

Отже, Ви можете скачати безкоштовно зразок Договору оренди комп'ютерної техніки.


Получите за 15 минут консультацию юриста!