В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Назва документа: Договір оренди обладнання
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать зразок договору оренди обладнання





Договором оренди обладнання (Україна) Орендодавець зобов'язується передати Орендареві, а Орендар зобов'язується прийняти у тимчасове платне користування обладнання та сплатити Орендодавцю орендну плату. Обов'язково зазначаються характеристики орендованого майна.

Обладнання за Договором повинно бути передано Орендодавцем та прийнято Орендарем протягом 10 календарних днів з моменту набрання чинності Договору. Зауважимо, що передача орендованого обладнання здійснюється Сторонами за Актом передання-приймання, якою є невід'ємною частиною Договору.

Орендоване обладнання за Договором вважається переданим Орендареві з дати підписання Акту прийому-передачі орендованого майна. У Договорі обов'язково зазначається термін оренди. Строк оренди обладнання може бути скорочений лише за згодою Сторін, що оформляється додатковою угодою до цього Договору.

Одним з істотних умов у будь-якому зразку Договору оренди обладнання є визначення розміру та порядку оплати за орендне користування. Розмір орендної плати також може бути переглянуто лише за згодою Сторін протягом обумовленого часу (на розсуд сторін).

Отже, Ви маєте можливість скачати безкоштовно зразок Договору оренди обладнання (Україна).


Получите за 15 минут консультацию юриста!