В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Назва документа: Договір оренди квартири між фізичними особами
Формат файлу: DOC
Дата актуалізації: 27.02.2017
Скачать: Скачать Договір оренди квартири між фізичними особами
Документ створений на конструкторі договорів "ПростоДок": Підготувати онлайн і Скачать на конструкторі Договір оренди квартири між фіз. особами

 

Представлений Вашій увазі зразок договору оренди квартири між фізичними особами складений з урахуванням вимог чинного цивільного законодавства України.

У відповідності з умовами договору оренди квартири між фізичними особами, Орендодавець надає, а Орендар приймає за плату у тимчасове володіння і користування для проживання громадян квартиру. Вказується, що квартира розташована за адресою - повна адреса розташування квартири. Відзначається, що квартира володіє наступними характеристиками:

- загальна площа в квадратних метрах;

- житлова площа у квадратних метрах;

- кількість кімнат і підсобних приміщень;

- технічний стан (технічний стан орендованої квартири, наприклад, потребує ремонту, чи придатне для проживання тощо);

- недоліки (вади Квартири, або напишіть, що вони не виявлені в ході огляду);

- оцінна вартість Квартири становить (вартість Квартири прописом).

У зразку договору оренди квартири між фіз. особами, який Ви можете Скачать, вказується, що Квартира передається разом з меблями, побутовою технікою та іншими побутовими речами, перелік і стан яких вказані в Акті прийому-передачі Квартири. Плата за користування таким майном включена в орендну плату. Якщо передача квартири відбувається без меблів, то цей пункт виключається з договору.

шаблоні договору оренди квартири з фізичною особою наголошується, що Квартира передається для проживання певних осіб - вказується Ф. В. О. і паспортні дані особи (осіб), яка буде проживати в орендованій Квартирі.

Будь правильний зразок договору оренди квартири в Україні містить умову про те, що передана в оренду Квартира належить Орендодавцю на праві власності, що підтверджується правовстановлювальним документом, при цьому вказується документ, на підставі якого Квартира належить Орендодавцю. Орендодавець гарантує, що на момент підписання Сторонами цього Договору Квартира в суперечці та під арештом не перебуває, не продана і не передана в користування іншим особам, які не є предметом застави, не обтяжена правами третіх осіб. Відзначається, що на Квартиру не встановлено обмежень (обтяжень).

 


Получите за 15 минут консультацию юриста!