В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Перш за все, відзначимо, що Ви маєте можливість скачать Договір дарування нерухомості 2017.

Відмінною від заповіту, саме по собі дарування є двостороннім правочином. Цілком очевидно, що сторонами у договір дарування нерухомості виступають дарувальник та обдаровуваний. Причому на стороні дарувальника і обдаровуваного можуть бути декілька осіб, а саме:

- якщо нерухомість потрапляє у спільну часткову або спільну власність, то кілька суб'єктів будуть виступати на стороні обдарованих;

- якщо нерухомість перебуває у спільній власності, то дарувальником виявляться ці учасники спільної власності.

Як правило, безпосередньо Дарувальник здійснює передачу об'єкта нерухомості обдаровуваному, а обдаровуваний його приймає.

Зазначений приклад Договору дарування нерухомості підготовлений і вичитаний юрисконсультами, для того щоб виключити конфлікти законодавства, прогалини змісту і інші особливості. При складанні договору були враховані моменти цивільного обороту, що робить можливим врахувати інтереси сторін.

Грамотно складений Договір дарування нерухомості виступає важливим методом забезпечення захисту інтересів, забезпечення умов оформленого зобов'язання. Як свідчить практика, коли договір укладено правильно, то конфлікти між учасниками з'являються в істотній мірі менше, так і в судовому розгляді офіційний Договір - це найважливіший юридичний факт.

У цілому, якщо Вам необхідний зразок Договору дарування нерухомості, то Ви маєте можливість скачати по вказаному посиланню. При цьому, Ви теж можете закачати безліч інших угод цього розділу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!